ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

Искате визуализация, имате нужда  да си представите как ще изглежда вашето жилище, кухня, дневна, антре, трапезария, спалня  всяко едно помещение от вашата къща, апартамент и всяко ваше пространство, което желаете всеки един детайл,за да добиете по-реална представа за цялостната картина.

Нашата дейност е да проектираме  и визуализираме вашата представа за бъдещия ви екстериор  и интериор. За успешен резултат трябва да се премине през няколко етапа. Замерване на съответната сграда или помещение, 3D проект, текстуриране ( оцветяване), на обектите след това рендериране, това е процесът на генериране на цифрово изображение (визуализация) от модел в компютърната графика.

Визуализацията има приложения в архитектура, проектиране на мебели, интериор, видео игрите, симулациите, специалните ефекти за кино и телевизия , като навсякъде се използва различен баланс от особености и техники. Използват се различни софтуерни продукти „render engines“ — визуализиращи програми. С постоянно увеличаващата се сложност на компютърната графика. Oт седемдесетте години на миналия век  насам този процес се изяснява все повече. Сами може да се уверите като разгледате нашите проекти в галерията на сайта.

Модела по който работим е следния:

Запитвания на мейла 🙂 – info@3dlook.bg