• Визуализация на кухня
 • Спалня
  Визуализация на спален комплект
 • Визуализация на баня
  Визуализация на баня
 • mattress
  3Д разрез на матрак ''Hawaii''
 • sectional view of the mattress
  3д продуктова визуализация - разрез на матрак

 

Продуктова визуализация

3D Продуктова визуализация

Продуктова визуализация представлява компютърно пресъздаване на реални обекти (мебели; аксесоари; всякакъв вид продукт). Това улеснява в голяма степен възприемането на един обект и дава възможност навреме да бъде направена промяна на различни детайли и цветове. При работните чертежи е доста по-трудно да се разберат. Чрез 3D визуализация вие можете да видите как ще изглежда желаният от вас продукт мечтите ви.
Цената зависи от големината на съответния обект и от степента на детайлизиране. Това са специфичните характеристики, определящи продължителността на разработката на проекта и трудоемкостта.
3D продуктовата визуализация се използва доста активно в най-различни сфери, както и в много индустрии – в архитектурата, в строителството, в интериорния дизайн, екстериорния дизайн, при производството на мебели, съоръжения, машини, в развлекателната индустрия, в рекламата и т.н.
Чрез продуктовата визуализация може да се представи максимално точен модел, близък до реалността. 3D моделите са изключително ценни и за рекламни цели. Незаменими са при презентации, в работата с клиентите, където съществува необходимост нагледно да се покаже какъв ще бъде крайния резултат от изпълнението да определен проект.
3D продуктовата визуализация се отличава с фотографска точност и ни дава реален поглед върху това как ще изглежда бъдещият обект. Инвестицията си струва, защото си спестяваме разочарованието от неоправданите очаквания, а и задоволява любопитството ни.